top of page
  • Writer's pictureEdy Fertel

🇷🇴 Portrete Business

Updated: Mar 2


Mediul de afaceri este unul dur și competitiv, prima impresie este totul! Fie că îți place sau nu, oamenii sunt judecați de modul în care se prezintă. 


Poți pierde foarte ușor un client înainte ca acesta să vadă ce ai de spus. De aceea dacă alegi să te prezinți prin intermediul unor portrete business îți mărești șansa ca cineva să te considere demn de timpul lui.


O sesiune de portrete business este o abordare nouă în afaceri, îți inviți astfel audiența să te descopere pe tine și locul în care lucrezi.


Sunt specializat în a-ți oferi portrete business care să transmită un mesaj de profesionalism, care să te reprezinte pe tine și brandul tău în cea mai bună manieră.


Totodată aceste fotografii sunt perfecte pentru  PR, marketing, retelele sociale, website-ul firmei ș.a.m.d.



Portrete Business


În ce locație se vor ține ședințele foto de portrete business?


Depinde de tine și de ceea ce vrei să surprind în fotografii.


Putem realiza o sesiune foto de portrete business în locul în care lucrezi. 

Prin intermediul acestor fotografii te vom prezenta pe tine și atmosfera de la compania/afacerea respectivă fie că este vorba de biroul tău sau locația în care îți desfășori activitatea. Deobicei mulți aleg să mă cheme la locație pentru a fotografia și tot personalul sau partenerii de afacere.


O astfel de prezentare conturează brandul tău personal și este o invitație pentru viitorii tăi clienți să-ți pășească pragul și să te cunoască mai bine.


Mai ai opțiunea să apelezi la o sesiune foto de portrete business în studio.

Ce este diferit față de o sesiune foto la locație?

Aici focusul este exclusiv pe tine! Studioul reprezintă un cadru mai liniștit și controlat.

Poți alege dintr-o mare varietate de fundaluri. Totodată sistemul complex de lumini prezent în cadrul studioului mă poate ajuta să-ți realizez portrete business mai creative.


Desigur poți alege și alte locații în afară de cele specificate de mine mai sus, totul depinde de tine și de ceea ce cauți să obții.


Ce haine să port pentru o ședință foto de portrete business?


Pe lângă expresia ta, îmbrăcămintea îți poate scoate personalitatea în evidență. 

Iată câteva sfaturi pentru a te îndruma către cea mai bună alegere atunci când vine vorba de o ținută pentru o sesiune foto de portrete business:

  • Hainele negre: o ținută completă de culoare neagră este de evitat din cauza faptului că hainele negre își pierd formele sub lumina de studio. Totodată hainele negre nu îți complimentează frumos culoarea pielii. Dacă totuși îți place sau ești nevoit să porți această culoare îți recomand să o combini cu o culoare mai deschisă, de exemplu o jachetă neagră cu o cămașă deschisă la culoare. Astfel creezi un contrast frumos. 


La o ședința de portrete business și în general în fotografie nu există o regulă strictă însă contrastul de culori poate funcționa de minune.


  • Haine cu modele, inscripții, logo-uri: dacă afacerea sau compania în care lucrezi îmbrățișează această individualitate în fotografii prin hainele încărcate atunci este o opțiune potrivită pentru tine și imaginea ta. Spre exemplu dacă lucrezi într-o agenție de design sau de marketing pe rețelele sociale te poate avantaja.

       Din experiența mea îți pot spune că la o sesiune foto de portrete business   nu ar trebui să poți citi nimic pe îmbrăcămintea unei persoane. Acestea distrag atenția, te poate lega de o marcă sau un mesaj (în cazul articolelor vestimentare cu logo-uri și inscripții) și nu întotdeauna poate avea efectul dorit.

Poți alege totuși un model simplu pentru o cămașă și un sacou pe deasupra. În rest culorile solide, complementare te vor pune în evidență și îți complimentează frumos culoarea tenului sunt recomandat.


Ce alte sfaturi îmi poți da pentru o ședință foto de portrete business de succes?


Iată câteva sfaturi simple:

  • De câte ori ai ocazia uită-te în oglindă să verifici că totul în regulă, mai ales dacă abia ți-ai schimbat ținuta.

  • O pudră te poate salva dacă pe parcursul unei ședințe foto de portrete business începi să transpiri. O mică aplicare atunci când este nevoie pe zonele problematice poate face minuni.

  • Dacă cumva te temi că nu ieși bine în fotografii sau că nu știi ce să faci cu mâinile nu îți face griji..relaxează-te! Sunt aici să te ghidez pas cu pas, să te fac să te simți confortabil, încrezător și să arăți bine în fața camerei. 




Pachete Portrete Business


MINIMALIST


  • Consultație telefonică/Whatsapp înainte de a ne întâlni

  • Sesiune de 30-45 minute ​


  • 5-10 de imagini editate profesional ​

​​​

💰Preț: 450 LEI

(doar in studio)




  • Consultație telefonică/Whatsapp înainte de a ne întâlni ​ ​​

  • Sesiune de 60-90 de minute ​​ ​

  • 25-30 de imagini editate profesional

  • Un videoclip cu fotografiile din sesiune ​ ​​

​​

  • *Voucher cadou de 50 Lei pentru o sesiune viitoare ​


💰Preț: 750 LEI ​



PREMIUM


​​​Consultație telefonică/Whatsapp înainte de a ne întâlni ​ ​​

  • Sesiune de 2-2.5 ore ​​ ​

  • 60-80 de imagini editate profesional

  • Un videoclip cu fotografiile din sesiune ​ ​​

​​

  • *Voucher cadou de 100 Lei pentru o sesiune viitoare


  • ​Fotografie imprimată pe hârtie de arhivă de calitate muzeală în format A3


💰Preț: 1250 LEI ​


16 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page